Send inn dine bilder til Landskonkurransen 2022

Bildet med høyest poengsum fra kategorien Reportasje 2021. Foto: Veronika Stuksrud, Brevandring til Galdhøpiggen

Alle yrkesutøvende fotografer, studenter og lærlinger i fotofaget inviteres til å delta i Landskonkurransen 2022 – NM for profesjonelle fotografer. Konkurransen arrangeres av Norges Fotografforbund.

Frist for å delta er 20. januar kl. 23.59.

Fotografen med den høyeste sammenlagte poengsummen for sine 4 høyest premierte bilder, blir kåret til Årets fotograf NFF 2022 og mottar 10 000 kroner i pengepremie samt et gavekort. I tillegg får vinneren vandrepremien Daguerreprisen i sin besittelse frem til neste Landskonkurranse avgjøres.

Konkurransen er åpen for alle yrkesaktive fotografer og studenter/lærlinger i fotofaget. Medlemmer av Norges Fotografforbund får rabatt på deltakeravgiften. Rabatten innvilges når kontingenten for medlemskap i NFF 2022 er betalt.

Premieutdelingen finner sted på Norges Fotografforbunds Landsmøte FOKUS.

Les mer om Landskonkurransen og delta her her.