Webinar om GDPR og Schrems II-dommen

Foto: Calle Huth/Studio Illegal

Tirsdag 21. september kl. 9-10 inviterer vi til webinar om GDPR og Schrems II-dommen med advokat Jan Sandtrø, en av landets fremste eksperter på temaene.

Advokat Jan Sandtrø vil ha en gjennomgang av personvernreglene ved GDPR og hvilken betydning den såkalte Schrems II-dommen har for overføring av personopplysninger til USA og tjenester fra amerikanske selskaper. 

Sandtrø er en uavhengig advokat som har lang erfaring og omfattende ekspertise innenfor bl.a. personvern og GDPR. Se mer her: https://sandtro.no/ og Sandtrøs nyhetsbrev om temaet her

Sandtrø ønsker gjerne tilsendt spørsmål på forhånd angående temaene. Send dine spørsmål til post@fotografforbundet.no innen mandag 13. september. Det blir også mulig å stille spørsmål på direkten, men de mest grundige svarene får du på spørsmål som er sendt inn på forhånd.

Webinaret er gratis og kun for NFF-medlemmer.

Meld deg på her