Maiken Therese Osaland ble Årets Fotograf NFF 2021

An unfamiliar melody. Foto: Maiken Therese Osaland

Maiken Therese Osaland ble kåret til Årets Fotograf NFF i Landskonkurransen 2021.

31. mai 2021 ble vinnerne i årets Landskonkurranse offentliggjort i en premieutdeling på nett. Maiken Therese Osaland ble kåret til Årets Fotograf 2021.

Osaland deltok med åtte bilder i konkurransen, og alle ble premiert. De fire høyest premierte sikret henne seieren i konkurransen.

Vi gratulerer!

Om konkurransen

Norges Fotografforbunds landskonkurranse er åpen for medlemmer i Norges Fotografforbund og andre yrkesutøvende fotografer. I 2021 kunne hver fotograf sende inn så mange som 10 fotografier i 10 kategorier; Reportasje, Klassisk portrett, Kommersielt, Familie/gruppe, Natur, Bryllup, Nyfødt/baby, Barn, Kreativt portrett, Åpen klasse.

Fotografen med høyeste poengsum blir Årets Fotograf NFF, og den lærlingen/studenten med høyest poengsum kåres til Årets lærling/student. I 2021 har 190 fotografer levert inn over 1400 arbeider til årets landskonkurranse.

Se alle vinnerbildene fra årets konkurranse på Landskonkurransen.no

Strange home Foto: Maiken Therese Osaland
Reconnect Foto: Maiken Therese Osaland