#tryggfotografering

Norges Fotografforbund lanserer kampanje med budskapet om at det er trygt å gå til fotografen.

Hvordan skal vi få kundene tilbake etter lang tid med nedstenging og myndighetenes fokus på minst mulig mobilitet og sosial kontakt?

Jo, ved å fortelle kundene at profesjonelle fotografer tar smittevern på alvor, og at det med visse forholdsregler er trygt å gjennomføre fotografering, enten i studio, utendørs eller i andre settinger.

NFF har utarbeidet en enkel kampanje som kan benyttes av alle NFF-medlemmer og spres i egne sosiale mediekanaler. Utformingen er tilpasset bruk på Facebook og Instagram. Tusen takk til Camilla Moe Rødven, Jon Terje Fossland og Raymond Engmark for lån av bilder til bruk for NFFs medlemmer.

Det er også mulig å tilpasse budskapet med bruk av egne bilder i en Photoshop-mal. I disse ligger alle variantene i ulike lag så det er enkelt å velge ulike fargekombinasjoner, samt sette inn sitt eget bilde. Elementene kan også flyttes rundt som man ønsker.

Kampanjen kan lastes ned via Min side eller internt nyhetsbrev.

Se også vår bransjeveileder for fotografer og plakat for trygg fotografering