Webinar: Spør advokaten

Har du noen spørsmål relatert til opphavsrett eller andre juridiske temaer som angår deg som fotograf? Advokat Trude Mohn King svarer i dette webinaret for medlemmer.

Foto: Tomm Hansen

Hva kan jeg kreve av kunder ved kansellering av oppdrag? Når må man ha skriftlig tillatelse for å publisere bilder av gjenkjennbare mennesker? Har dyr personvern? Noen har brukt bildet mitt uten tillatelse, hva kan jeg gjøre?

Det er mange juridiske problemstillinger fotografer må forholde seg til i sin arbeidshverdag. Nå kan du få svar på det du lurer på.

Tirsdag 23. februar kl. 13 stiller advokat Trude Mohn King til webinar med medlemmer av Norges Fotografforbund. Trude er spesialist i opphavsrett, men det er mulig å stille spørsmål også om andre juridiske temaer.

Vi oppfordrer til å sende inn spørsmål på forhånd, slik at hun får forberedt gode svar. Det er også mulig å stille spørsmål underveis, og så svarer hun på det hun kan.

Spørsmål kan sendes på e-post innen søndag 7. februar.

Trude har vært advokat siden 1995 og har jobbet med åndsverkloven hele den tiden. Hun har avtale med flere organisasjoner, blant annet Norges Fotograffrobund, og som medlem får du gratis femminutters konsultasjoner med henne. Les mer om det på Min side.

Lenken til webinaret er formidlet i internt nyhetsbrev til medlemmene.