Her er landslaget i fotografi 2020

Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen

Deltakerne i World Photographic Cup 2020 er offentliggjort. Se bildene som skal representere Norge her.

Landslaget i fotografi som deltar i World Photographic Cup – verdensmesterskapet i fotografi, settes sammen av premierte bidrag fra Landskonkurransen. Nå er juryeringen i gang og alle Norges 18 bidrag er godkjent. Vi er derfor glade for å kunne presentere bildene og fotografene som er valgt ut til å delta.

Disse fotografene er representert på landslaget 2020: Christin Eide, Sandra Gundersen, Hans Fredrik Asbjørnsen, Kirsti Hovde, Cecilie Hatløy, Nathan W. Lediard, Jeanette Larsen, Raymond Engmark, Lene Kristine Torgersen, Maiken Therese Osaland, Guro Skjelderup, Mona Moe Machava, Evelyn Willmann, Arne Beck, Marianne Melhus Gautvik, Solveig Grande og Gry Kristiansdatter Lilleng.

Her kan du se alle bildene som er med:

World Photographic Cup ble etablert i 2013, og Norge har deltatt med et landslag hvert år. Denne gangen deltar hele 41 land i konkurransen, som er ny rekord. Finalistlandene annonseres på Imaging USA 20. januar 2020 og premieutdelingen avholdes i Roma 23. mars 2020.

Les mer om konkurransen på www.worldphotographiccup.org