Kontakt rådgivingsgruppa

Kontakt rådgivingsgruppa
Fv. Pia Sønstrød, Camilla Moe Rødven, Jon Terje Fossland og Cecilie Hatløy. Foto: Terje Lie Olsen.

Formålet med rådgivingsgruppa er å inspirere medlemmer til å levere kvalitet til fornuftige priser, og drive profesjonelt med sunn økonomi.

Som fotograf kommer man av og til opp i situasjoner der man skulle ønske man hadde noen å rådføre seg med, om hva som er lurt eller vanlig å gjøre.

Forum for NFF fotografer på Facebook har i flere år vært et veldig godt møtested både for meningsutveksling og spørsmål rundt det å drive som fagfotograf i Norge. Forumet driftes av oldermennene i Norges Fotografforbund, og det er åpent for alle medlemmer. Det å kunne følge med på diskusjoner der, og noen ganger delta aktivt er en stor medlemsfordel.

Dette forumet er gjerne stedet å stille spørsmål for å få gode svar raskt.

Rådgivingsgruppa i Norges Fotografforbund

Enkelte ganger passer det ikke å stille spørsmål i et så åpent forum som på Facebook, og da kan rådgivingsgruppa i NFF være riktig sted å henvende seg. Gruppa gir råd i forbindelse med drift og økonomi, og skal spesielt være til hjelp for fotografer i en startfase. Her får du kontakt med erfarne fotografer som kan gi deg svar på ganske mye. Vi har ikke fasitsvar på alt, men mangler vi kunnskap vil vi prøve å finne den i vårt kontaktnett.

Fyll ut skjemaet nedenfor, og beskriv i korte trekk hva du vil ha hjelp til.

Kontakt rådgivingsgruppa

  • Bedriften din

  • Hva kan vi hjelpe deg med?

    Normalt vil du bli kontaktet innen tre arbeidsdager.
  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.