Foto: Stine Aasløkk

FOKUS 2024: Demonstrasjon, workshop og foredrag med Stine Aasløkk

Vi er mange som har latt oss imponere over Fotograf Aasløkk sine lekne og nydelige familiebilder. Nå har du flere muligheter til å oppleve henne under FOKUS 2024.

Skroll ned for å lese mer!

Stine Aasløkk har jobbet som fotograf i 15 år, og har sin bakgrunn fra Norges Kreative Høyskole i Trondheim. Hun bor med to barn og hund i Meldal i Orkland kommune, hvor hun har lagt sin elsk på familiefotografering. Selv beskriver hun sin fotografiske stil som livlig, hvor det tilfeldige rår, og hvor øyeblikkene er viktigere enn det oppstilte. 

Lurer du på hvordan hun jobber? Stine deler sine tips og triks når hun skal ha workshop i familiefotografering i Ålesunds vakre omgivelser søndag formiddag. Husk å melde deg på  – førstemann til mølla (20 plasser)! For de som ikke deltar på workshop er det mulighet til å se henne i aksjon når hun tar konfirmantbilder på båtturen søndag. I tillegg vil hun dele sine tanker rundt fotografering og vise sine bilder fra scenen søndag ettermiddag. 

“Vi jobber alle på litt ulike måter, jeg håper dere finner inspirasjon i måten jeg har valgt å navigere meg gjennom verdens fineste yrke”. 

Se flere av hennes bilder på Instagram

Foto: Stine Aasløkk

 

Foto: Stine Aasløkk

 

Foto: Stine Aasløkk

 

Foto: Stine Aasløkk

 

Foto: Stine Aasløkk

 

Foto: Stine Aasløkk