Foto: Helle Navratil

FOKUS 2024: Helle Navratil – Identitet og kreativitet

Helle er kjent for sin fargerike og fantasifulle stil, og det er lett å la seg fascinere av hennes bilder. Som mange andre fotografer gjør hun prosjekter ved siden av jobb for å lære, og for å holde den kreative prosessen i gang.

Skroll ned for å lese mer!

Helle Navratil jobber som fotograf og driver Studio Gaffa i Stavanger. Hun elsker å jobbe med kreative konsepter og har en forkjærlighet til branding og SoMe. På Studio Gaffa er hun husets retusjør, og kan skilte med over 20 års erfaring innen Photoshop. Hun jobber mest med konseptutvikling, styling, reklame og mot bedriftsmarkedet. 

Helle er kjent for sin fargerike og fantasifulle stil, og det er lett å la seg fascinere av hennes bilder. Som mange andre fotografer gjør hun prosjekter ved siden av jobb for å lære, og for å holde den kreative prosessen i gang. Hun er uredd og leken, og hennes stil er lett gjenkjennelig – hun har skapt sin egen identitet.

 Hennes hverdag som fotograf er høyst variert og byr på alt fra produktbilder til reklamekampanjer og musikkportretter. Helle skal snakke om hvor viktig identitet er, og fordelene med dette i markedsføring, branding og fotoyrket. Hun tar dere også med på kreativ konseptutvikling, bilder før og etter – og hvordan hun jobber.

 «Jeg har lyst å dra på jobb hver eneste dag.»

Se mer på Studio Gaffas hjemmeside

og

hennes Instagramprofil