Jens Haugen – Kunsten, fotografiet, og livet med oppturer og nedturer. Foto: Jens Haugen

FOKUS 2023: Jens Haugen

Kunsten, fotografiet, og livet med oppturer og nedturer. Jens Haugen, helt uten filter.

Mandag 27. mars holder Jens Haugen foredrag under FOKUS 2023.

 

Jens Haugen – fotograf og foredragsholder

Jens Haugen er fotograf, regissør, kreativ leder og partner i ANTI Hamar, med mange års erfaring i kommunikasjonsbransjen. Jens er den eneste fotografen i Norge som er kåret til årets fotograf i NFF sin konkurranse 4 år på rad. I 2013 skrev Morten Løberg i bladet fotografi :

– Det har ikke skjedd i noen stor og viktig fotokonkurranse hverken i Norge eller utlandet at en og samme fotograf har hentet hjem pokalen fire ganger på rad. Det har i moderne tid ikke skjedd hverken i Årets bilde (Pressefotografenes klubb), Gullsnitt (Norske reklamefotografer), Landskonkurransen (Norsk Selskap for Fotografi) eller i Årets fotograf (Fotografi). Det har aldri skjedd i noen stor internasjonal konkurranse (som World Press Photo) jeg kjenner til.

Så det er en bragd å være best blant landets fagfotografer fire ganger på rad. Det er en ren maktdemonstrasjon – ingen over, ingen ved siden. Den gule ledertrøya synes skreddersydd for nettopp Jens Edgar Haugen.

Fotograf Jens Haugen

 

Han har jobbet med de fleste reklamebyråer i Norge og hatt regien på mange reklamefilmer. Han er også en etterspurt foredragsholder internasjonalt og har sittet i en rekke anerkjente juryer. Jens har blandt annet jobbet med Alan Walker, Petter Stordalen, Hennig Olsen is, Ole Einar Bjørndalen, Odd Magnus Wilhelmsson, Coca-Cola og er nå aktuell med å være fotograf og regissør på den nye bilmerkevaren, VOYHA FREE. Her har han jobbet med Artisten AURORA, hvor reklamefilmen for kort tid siden fikk bronse i en av verdens største konkurranser for reklamefilm! Gled deg til foredraget: «Kunsten, fotografiet, og livet med oppturer og nedturer». Jens Haugen, helt uten filter.

Les mer om FOKUS 2023 her