Foto: Lene Cathrin Sundal

Webinar: Sosiale rettigheter som selvstendig næringsdrivende – trygghet for deg og dine

Norges Fotografforbundet inviterer til webinar i samarbeid med samdriftselskapet Employ mandag 26.august kl. 10.00-11.30.

Dato(er): 26. august – 26. august
Sted: Webinar
Påmeldingsfrist: 22. august

Vi tar for oss skattesystemet og de sosiale rettighetene som er spesielt viktige for deg som driver egen virksomhet, og ser på hva du kan gjøre for å sikre deg og dine med bedre rettigheter.

Vi er innom tema som pensjon, sykepenger, omsorgsdager, foreldrepenger og dagpenger, og ser på hvordan du kan sikre både din økonomiske trygghet og din families velferd.

Håvard Krogedal kommer fra samdriftsselskapet Employ og vil fortelle litt om hvordan man kan sikre seg bedre rammevilkår i fellesskap med andre selvstendige.

Høsten 2023 ble rapporten «Selvstendig næringsdrivende, skatt og sosiale rettigheter» presentert. Den av utarbeidet av Oslo Economics, på oppdrag av Employ, Entreprenerdy, Gerhard & Sønn og Gramart. Det er en grundig gjennomgang av hva som lønner seg når du driver for deg selv. Håvard Krogedal bruker blant annet denne rapporten som bakgrunn for det han presenterer.

Webinaret er gratis. Meld deg på her innen 22.august 2024. Vi sender ut møtelenke til de påmeldte.