NFF har lansert Early Bird-billetter til Fokus 2022

Norges Fotografforbund har gleden av å invitere til vårt årlige landsmøte Fokus, som i 2022 vil finne sted i Kristiansand. Datoen er satt til 20.-22. mars. For de av dere som ønsker en ekstra dag med innhold, har vi satt sammen en utvidet pakke som inkluderer den 19. mars.

FOKUS 2022 vil foregå på Dyreparken Hotell og i Abra Havn, hvor vi skal overnatte. I tillegg til selve årsmøtet, vil det være fagseminarer, workshops og leverandørmesse. Mer detaljert program kommer om kort tid.

Vi har nå lansert Early Bird-billetter med 500 kroner i rabatt for de av dere som allerede nå ønsker å melde dere på. Early Bird-tilbudet varer fram til 31. desember. Kjøp Early Bird-billett her.

Vi gleder oss til å dele hele programmet på nyåret og til å se dere på FOKUS 2022! For dere som er ekstra nysgjerrige har vi opprettet en egen Instagram-konto hvor vi i tiden fremover vil dele små drypp om Fokus 2022.