Landslaget i fotografi 2022

Foto: Silje Kristin Asbjørnsen

Det norske landslaget i fotografi som skal delta i World Photographic Cup 2022, er klart.

Norges Fotografforbund sender hvert år et landslag til World Photographic Cup, internasjonalt mesterskap i fotografi. Landslaget velges ut fra premierte bilder i Landskonkurransen, som arrangeres årlig av Norges Fotografforbund. Her er årets deltakere som representerer Norge:

Amy Iren Stennes, Line Loholt, Søren Sviland, Malin Roksvåg, Silje Kristin Asbjørnsen, Erlend B. Enger, Ragne Kristine Sigmond, Lene Kristine Torgersen, Arne Beck, Veronika Stuksrud, Ada Marlene Arneberg Vrolijk, Maiken Therese Osaland, Michaela Klouda, Cecilie Hatløy, Lars Martin Bøe og Nora Nystuen.

Se deltakerbildene i videoen under (satt sammen av Truls Løtvedt).

Finalistene annonseres januar 2022 og vinnerne kåres 28 mars 2022.

Norges Fotografforbund har deltatt med landslag hvert år siden starten i 2014. Les mer om konkurransen på www.worldphotographiccup.org