FEP European Professional Photographer of the Year Awards 2018

Foto: Antti Karppinen

FEP European Professional Photographer of the Year Awards 2018 er åpen for innsending. Frist for å delta er 7. januar 2018.

Konkurransen arrangeres av Federation of European Photographers (FEP) og er åpen for alle profesjonelle fotografer som bor og jobber i et europeisk land.

Man kan delta i ni ulike kategorier: Commercial, Fashion, Illustration/Digital Art, Landscape, Portrait, Reportage/Photojournalism, Sports, Wildlife, Wedding. I tillegg er det en kategori for studenter og unge fotografer under 30 år.

Det deles ut diplom, bronse, sølv og gull i hver kategori. Hovedvinneren kåres til FEP European Professional Photographer of the Year 2018.

Medlemmer av Norges Fotografforbund får rabatt på deltakeravgiften for de tre første bildene, ettersom NFF er tilsluttet FEP.

Les mer om konkurransen på FEPs nettsider

Flere norske fotografer har gjort det skarpt i konkurransen tidligere:

Hedret i FEP-konkurranse

Tre fotografer til finalen i FEP-konkurranse

Gull til Frida Bringslimark

Premiedryss til norsk fotograf i Trieste, Italia