Har du måttet stenge som følge av koronasituasjonen?

Mange fotografer har måttet stenge bedriften helt eller delvis på grunn av koronasituasjonen og tiltakene fra myndighetene. Vi har laget en infopakke som kan hjelpe deg å formidle dette til dine kunder.

I henhold til vår undersøkelse gjennomført i forrige uke, har 280 av 334 fotografer måttet stenge som følge av koronasituasjonen og tiltakene som ble innført 12. mars.

Norges Fotografforbund har utarbeidet materiell som kan anvendes til å vise fotografens situasjon i denne tiden. Foto og fargebruk er valgt for å skape oppmerksomhet omkring fotografiet og situasjonen vi er i. 

Når du som fotograf bruker dette materiellet til Facebook, Instagram, nettside eller e-post vil du være med å forsterke fotografens posisjon som viktig. Det at flere publiserer det samme vil kunne gi skaperne av fotografi en sterkere røst.

Infopakken inneholder bannere til Facebook og Instagram. Disse kan brukes av alle fotografer, uavhengig av medlemskap.

Vi har også laget et forslag til tekst som kan legges ved. Denne kan du bruke som du selv ønsker:

«– Vi savner dere!

Det som gir våre hverdager mening er de spennende og ofte rørende 
møtene med kundene våre, men i den tiden vi er i nå kan vi ikke arbeide 
med mennesker på den nære og gode måten vi ønsker.

En stund framover må vi alle holde sikker avstand til hverandre. Mest av alt for å beskytte de blant oss som ikke tåler så mye, men som gjerne betyr aller mest for oss. Studioet vårt er midlertidig stengt til helsemyndighetene 
gir oss klarsignal til å ta imot dere igjen.

Og det er en dag vi gleder oss til!»

Bannerne kan du laste ned ved å høyreklikke på det enkelte bildet under:

Disse er optimalisert for Instastories:

Les også: