Fotografi 2019: Påmeldingen har åpnet

Programmet er klart og påmeldingen har åpnet til Fotografi 2019 7. –9. april i Drammen.

7.–9. april er det igjen klart for Fotografi på Union Scene i Drammen. Årets program er fylt til randen av spennende foredragsholdere fra inn- og utland, blant andre George Holz, Ines Thomsen, Isidor Åstrøm og Joshua D’hondt. Det blir premieutdeling for Landskonkurransen 2019 og vi har i år gleden av å være vertskap for World Photographic Cup. For første gang blir det også Landsmøteforhandlinger på Fotografi, ettersom det på Landsmøtet i 2018 ble vedtatt at dette skal foregå årlig.

I 2019 fyller også Norges Fotografforbund 125 år, og vi feirer dette med festmiddag i ærverdige Børsen i Drammen sammen med våre internasjonale venner.

Påmeldingen til arrangementet har nå åpnet. Du sparer inntil 500 kroner dersom du melder deg på innen 15. januar.

De siste årene har det vært meget høy deltakelse på arrangementet og vi håper det blir slik også denne gangen. Vi gleder oss til å se dere!

Se hele programmet og meld deg på her: fotografforbundet.no/hendelse/fotografi-2019/