Fotografi 2019: Ben Shirk

Foto: Ben Shirk
Orphan’s Odyssey. Foto: Ben Shirk

Ben Shirk er en premiert fotograf som skaper dynamiske bilder av idrettsutøvere, barn og familier.

Ben Shirk er en internasjonalt premiert profesjonell fotograf. I oppveksten i en tømmerhytte nær et landbrukssamfunn i Iowa, USA brukte han dagene på å utforske skogen, svømme i elver og utvikle fantasien. I dag er hans slående fotografier kjent over hele verden for sin kreativitet og dybde.

Ben har vunnet mange internasjonale og nasjonale fotopriser med blant annet tre førsteplasser i konkurransen World Photographic Cup. Han driver en blomstrende virksomhet i et studio i det samme samfunnet han vokste opp i. Her trekker han kunder fra hele verden og skaper dynamiske bilder av idrettsutøvere, barn og familier.

I april kommer han til Fotografi 2019!

 Foto: Ben Shirk
To Fetch a Pail of Water. Foto: Ben Shirk
Foto: Ben Shirk
The Last Menagerie. Foto: Ben Shirk

shirkphotography.com

Fotografi 2019 arrangeres 7.–9. april 2019 på Union Scene i Drammen. Følg med på denne siden for mer informasjon om arrangementet og påmelding: fotografforbundet.no/hendelse/fotografi-2019/