Landsmøtet 2018: Katya Mukhina

Foto: Katya Mukhina
Foto: Katya Mukhina

Det siste tiåret har Katya Mukhina blitt hyllet som en av verdens beste bryllupsfotografer, takket være hennes karakteristiske bilder tatt på de mest fantastiske steder. Nå kommer hun til Landsmøtet 2018 for å holde en bonusmasterclass.

Siden 2003 har Moskvabaserte Katya Mukhina fotografert flere enn 600 bryllup i hjemlandet og over 200 internasjonalt. Det har bidratt til at hun blir ansett som en av verdens mest talentfulle og ettertraktede bryllupsfotografer. Hun har studert ved Moscow Academy of Photography og har en utdanning innen sosiologi. I tillegg til å fotografere par på den store dagen, tar hun ofte på seg internasjonale fotooppdrag, ikke bare for bryllupsmagasiner, men for en rekke spesialist- og reisemagasiner.

Katya har vunnet flere priser, blant annet fra Wedding & Portrait Photographers International (WPPI), Junebug Weddings. MYWED og the International Society of Professional Wedding Photographers (IPSWP), som siden 2011 flere ganger har rangert henne som en av verdens beste bryllupsfotografer.

For Katya er det å forberede en shoot og skape en historie selve nøkkelen. På Masterclassen på Landsmøtet skal hun gjennomføre opptak basert på et storyboard, skapt sammen med publikum. Et storyboard kan være det perfekte verktøy for å utvikle din kreativitet og tenke bredere. Katya vil forklare hvordan du fotograferer med en historie i tankene.

Bonusmasterclassen arrangeres søndag 8. april kl. 15–17 og er åpen for alle deltakere på Landsmøtet. Ingen egen påmelding er nødvendig.

Se flere av hennes bilder på purlita.com

Les mer og meld deg på Landsmøtet 2018 her

Denne bildekrusellen krever javaskript.