Landsmøtet 2018: Lærling/student-workshop

Eir-Jørgen Bue og Jonathan Stone
Jonathan Stone og Eir-Jørgen Bue. Foto: Eir-Jørgen Bue

Under Landsmøtet 2018 blir det workshop for lærlinger og studenter med Eir-Jørgen Bue og Jonathan Stone.

Workshopen arrangeres mandag 9. april. Tirsdag 10. april viser Eir og Jonathan fram bilder fra workshopen på scenen.

I deres egne ord:

«Vi som fotografiens svar på Arne & Carlos eller Thomas og Harald om du vil, ser frem til å ta imot fremtidens fotografer under landsmøtet på Hell i 2018. Vi har lyst til å gi av oss selv slik at vi sikrer dere mot vranglære og får dere på den eneste farbare vei, vår vei! 🙂 Tror vi kan få noen spennende timer sammen.»

Program:

Om fotografene

Eir-Jørgen Bue

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Eir har jobbet som fotograf i 20 år. Det begynte med volum på skole/barnehagefoto/gruppebilder. Han gikk så over til jobb i kommersielt portrettstudio og egen studiodrift over en del år. I tillegg til å ha hatt flere lærlinger, har Eir undervist på Norsk fotofagskole, vært sensor for Norges Kreative Høyskole og juryert i Landskonkurranse både i Norge og Sverige. I dag jobber han som freelance med fokus både mot næringsliv og det private markedet med mottoet «der jeg velger å fotografere, er mitt studio»

Eir har tro på at den fotograf som har mye kunnskap om bruk av lys og lyskilder på forskjellige måter, er rik som fotograf. Og søker etter helst etter å lage bilder som forteller en historie i skjæringspunktet mellom det spontane og regisserte.

Han har også blitt kåret til Årets Fotograf NFF og er i tillegg innehaver av forbundets høyeste utmerkelse «Gullmedalje med krans».

Jonathan Stone

Denne bildekrusellen krever javaskript.

Jonathan er en Australsk-født fotograf med en forkjærlighet for portretter med “sjæl og ekthet”. Han ble kåret til Årets Fotograf i 2008 og har gullmedalje med krans i NFF. Prøver å henge med dagens fotografer med sin ureddhet og innfødte digitalkompetanse…Med vekslende hell! Han driver idag Studio G Heimdal med Gisle Lian Olsen.

Vi kommer tilbake med mer detaljer om workshopen over nyttår.

Norges Fotografforbunds Landsmøte 2018 foregår 8.–11. april 2018 på Hell utenfor Trondheim. Program og påmelding er nå klart, les mer på arrangementets egen side i kalenderen.