Kvalifisering til WPC-laget

Bronse i WPC 2017. Foto: Terese Samuelsen.

Vi søker bidrag til landslaget i fotografi. Frist for innsending er 26. september.

Som nevnt i forrige nyhetsbrev kjører vi nå en kvalifiseringsrunde for deltakelse på det norske landslaget i fotografi blant Norges Fotografforbund sine medlemmer.

I kategoriene

• Commercial
  • Nature (Landscape/Wildlife)
  • Reportage/Photojournalism

som vi ikke bruker i Landskonkurransen, og

• Illustration/Digital Art

som er en utvidet kategori, ber vi om at dere sender inn deres bidrag, maksimum 3 bilder i hver kategori. Det er ikke nødvendig å sende inn bilder i alle kategoriene, og det er også helt ok å bare sende inn ett bilde i en kategori.

Deltakeravgiften er beskjedne kr. 10,- pr kategori 🙂

Les mer om World Photographic Cup og de forskjellige kategoriene her: www.worldphotographiccup.org/

Før du deltar i kvalifiseringen, må du registrere deg her: www.landskonkurransen.no/register/

Etter at din konto er aktivert, blir du sendt videre til deltakelse.

Ved denne anledningen er deler av teksten på siden på engelsk, det vil selvfølgelig bli endret senere, vi håper det ikke har stor betydning for deg.

Innsendingsfrist er 26.september ved midnatt.

Dersom du opplever problemer med innsendingen, kontakt Truls Løtvedt på e-post.

Norges Fotografforbund har deltatt med et landslag i World Photographic Cup – verdensmesterskapet i fotografi – hvert år siden starten i 2014, og kom i år på 4. plass.