Landsmøteprogram for veteraner

landsmotet_stavanger

Programmet for veteraner er avlyst grunnet manglende interesse.

For første gang i historien blir det et eget program for veteranene i NFF under Landsmøtet i Stavanger. Våre pensjonist- og seniormedlemmer ønskes varmt velkommen til foredrag, bedriftsbesøk og sosialt samvær under Landsmøtet 3-6. april 2016!

På programmet står fotografene Peder Austrud fra Mandal og Knut S. Vindfallet fra Stavanger, som vil fortelle om sine lange liv som fotografer.

Peder Austrud har i mange år drevet som fotograf i Mandal. Hans virksomhet har i alle år vært meget allsidig og han driver fremdeles med portrett, industri, reklame og kunstfotografering. Austrud er også en erfaren foredragsholder og holder mange kurs og workshops.

Knut S. Vindfallet er opprinnelig fra Hamar, men har bodd i Stavanger siden 1969. Han har jobbet som pressefotograf i rundt 50 år, hvorav 35 av disse i Stavanger Aftenblad. Han har også jobbet i Associated Press og Rogalands Avis, samt som frilanser.

Det blir også besøk hos Bitmap i Stavanger, et stort firma innen foto og markedsføring. Bitmap ble etablert av Dag Myrestrand i 1997, og er også en del av det ordinære programmet under Landsmøtet. Les mer om Dag Myrestrand på denne siden.

I tillegg vil det bli mye tid til å dele minner fra tidligere tider.

Som en fin gest til veteranene gis det en rabatt på kr. 1000 på deltageravgiften til hele Landsmøtet 2016.

Håpet er at mange veteraner tar turen til Stavanger for en stor opplevelse sammen med gamle og nye venner!

Her kan du se hele programmet for Landsmøtet 2016 og få mer informasjon om påmelding

Denne bildekrusellen krever javaskript.