Har du oppdatert Min side?

Har du husket å oppdatere din informasjon på Min side?

Min side er et verktøy for medlemmer av Norges Fotografforbund der du selv kan legge inn informasjon om deg og evt. din bedrift. Denne informasjonen blir brukt i kommunikasjonen mellom forbundet og medlemmene, samt i søkemotoren Finn din fotograf. I tillegg er det viktig at postadressen er riktig, slik at du er sikret å motta ditt abonnement på Fotografi. Dersom du ikke mottar bladet etter å ha registrert ny adresse på Min side, så gi oss beskjed.

Min side finner du her: https://fotografforbundet.no/login/

For at alt dette skal fungere optimalt, er det viktig at alle medlemmer logger seg inn og oppdaterer denne informasjonen hver gang det skjer en endring.

På Min side må du:

• Laste opp ditt profilbilde
  • Laste opp logoen til din bedrift
  • Huke av for hvilke sjangre du jobber innen
  • Registrere inntil tre fylker der du er aktiv
  • Fylle ut ny post- og e-postadresse dersom disse endres

Vi oppfordrer alle våre medlemmer til å logge seg inn straks og sjekke at informasjonen som er registrert på deg er riktig!