Cecilie Hatløy tildelt tittelen European Photographer

Foto: Cecilie Hatløy

NFF-medlem Cecilie Hatløy har blitt tildelt tittelen «European Photographer» (EP) av det europeiske forbundet Federation of European Photographers – FEP. Tittelen er en del av et europeisk kvalifikasjonssystem for profesjonelle fotografer, og tildeles etter søknad og vurdering av en fagjury. Kvalifikasjonssytemet har som mål å anerkjenne kompetanse og profesjonell standard for de som livnærer seg av fotografi.

Organisasjonen Federation of European Photographers består av nasjonale fotografforbund fra 29 europeiske land, og Norges Fotografforbund er et av dem. Som medlem av NFF har fotografer mulighet til å søke om kvalifisering på flere nivåer, blant annet European Photographer.

Cecilie, som er fra Ulsteinvik, sendte inn en serie på 12 bilder av kunder tatt i Lykkeliten studio. Juryeringen foregår anonymt og med strenge faglige krav, og Cecilie slapp gjennom nåløyet.

Vi gratulerer Cecilie Hatløy med tittelen!